Ervaringen

Reactie 1reactie2reactie3reactie4reactie5

reactie6reactie8reactie7

 

 

 

 

 

 

6 gedachten over “Ervaringen

 1. Wat een verademing voor onze inmiddels 2 jarige Pepper.
  Ik heb begin juli de workshop gevolgd met Denice.
  Leerzame en “spannende” uurtjes zowel voor de baas als voor Pepper maar met een geweldig goed gevoel afgesloten.
  Goede tips van Denice en de videofilmpjes maken het compleet.
  Inmiddels al het geleerde toegepast en met een beetje durf ook al een knipbeurt gedaan.
  Oefening baart kunst zal ik maar zeggen.
  Voor mijn gevoel en die van Pepper hadden we dat al veel eerder moeten doen.
  Bedankt.

 2. Drie weken geleden hebben mijn vriend en ik met Murphy, onze puppy van ruim vijf maanden, een trimworkshop bij Debby gevolgd. Dat was ontzéttend leerzaam en waardevol, en Murphy was onweerstaanbaar knap en zacht toen we vier uur later weer naar huis reden. Maar ik moet bekennen dat ik wel dacht: tsjonge, wat een karwei. Moeten we dat nu elke maand gaan doen?
  Inmiddels weet ik dat die tegenzin totaal ongegrond was. Gisteren hebben we Murphy voor het eerst helemaal zelf geknipt, thuis, zonder begeleiding, en het was zooo leuk! We deden er ongeveer een uurtje over en ik was echt onder de indruk van hoe makkelijk het was. En vooral: hoe mooi het resultaat. Ik had niet verwacht dat we hem zelf zó mooi in model zouden kunnen krijgen, maar het knappe koppie tegenover me bewijst het tegendeel :-)
  We zijn van plan om Murphy nog steeds een of twee keer per jaar naar Debby te brengen voor een grote beurt, maar doordat we de rest van het vachtonderhoud nu zelf kunnen bijhouden, sparen we een enorme smak geld uit. En zelf trimmen komt ook de band met je hond nog eens ten goede, dus volgens mij zijn er alleen maar voordelen. (En dan heb ik het nog niet eens gehad over de lekkere gevulde koeken die Debby voor ons had gekocht!)
  Dank je wel voor je geduld, uitleg en gezelligheid, Debby. We zijn echt megablij dat we bij je langs zijn geweest.

 3. Onze labradoodle Otis van 7 maanden werd voor de eerste keer geknipt.
  Het eindresultaat was prachtig, maar nog fijner is dat je merkt dat Otis zich heel erg op z’n gemak heeft gevoeld. Daarnaast is het contact met Denice ook laagdrempelig en fijn.
  Zeker een aanrader! Voor herhaling vatbaar, tot over +/- 8 weken!

 4. Super Workshop!
  Denice legt het heel goed uit en een techniek die heel goed te doen is en voor iedereen te leren is.
  Mijn vorige doodle ging altijd naar de trimster omdat ik dacht dat het heel lastig was maar na een jaar knip ik Nala nog steeds zelf met heel veel plezier!
  De nazorg van Denice is ook top; filmpjes, foto’s, appjes en ook zonder poespas.

 5. Nadat ik elders een hele nare trim workshop had gevolgd waar ik niets geleerd had en wat eigenlijk een trimsessie bleek waar ik mocht kijken, kwam ik in contact met Denice.
  Ze beloofde mij een leuke dag en dat ik daarna zou kunnen knippen.
  En wat werd het een leuke dag! Wat hebben we gelachen en wat was het gezellig!
  En niet geheel onbelangrijk; ik weet wat en hoe ik moet doen als ik zelf aan de slag ga.
  Denice stelt mens en hond gerust, heeft een positieve benadering in wat je doen moet, is subtiel in aanwijzingen als je het even niet weet, gaat zonder poes-pas en heel easy te werk, houd het simpel met een geweldig eindresultaat!
  Haar nazorg is geweldig met filmpjes, foto’s en geschreven tekst en is bereikbaar voor verdere vragen. Zij stelt alles in het werk zodat jij zelf je hond kunt knippen.
  Zij staat voor wat ze doet en maakt waar wat ze zegt! En daar kunnen er nog een hoop van leren.
  Denice, je bent een fantastische leuke meid, bedankt dat je er was en het mij geleerd hebt!

 6. vond de workshop super, werd heel goed gebracht en onze Rasta ziet er super uit, bedankt popel om het zelf te proberen;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>