Ervaringen

senna fix
Hoi Jolie, Heel erg bedankt voor vandaag! Zeker zeer tevreden! Hij ziet er top uit en ik weet hoe te trimmen! Bedankt nog voor de begeleidende foto’s!

———–

Hoi Jolie en Frank! We zijn super tevreden over het resultaat! Complimenten aan Frank voor zijn geduld en manier van uitleggen!! Bedankt voor de goede zorgen en we zullen zeker reclame voor jullie maken! Mochten we nog vragen hebben zetten we ze op de mail (Duim omhoog)! benji-naAuggie voor en na

 

———–

 

Hoi Jolie en Frank! Wij zijn heel erg tevreden met het resultaat en de workshop was ook erg leuk! Elke keer als we hem zien worden we blij van zijn mooie vacht!Bedankt voor alles en vooral voor de duidelijke uitleg! 

————

Hallo Jolie, Hij ziet er prima uit! Ik zal je wat foto’s van hem sturen (voor en na de trimbeurt). Bedankt voor je workshop! Het was erg leuk en leerzaam! Mocht ik de eerstvolgende keer nog wat onzeker zijn, dan mail ik je inderdaad graag nog even. Met vriendelijke groetsemmy voor en na

———-
Ik heb hem voor het eerst zelf geknipt na de leerzame workshop van Jolie! Het was even nadenken hoe de volgorde ook alweer was maar met behulp van het naslag werk en nog wat tips via de mail is het toch gelukt! Max liet alles weer prima toe dus ook daardoor verliep het goed. We zijn tevreden met het eindresultaat oefening baart kunst! Zonder de workshop was ik er niet aan durven te beginnen. Aanrader dus voor alle doodle baasjes! blufmax-1e-knipbeurt-anouk

toby website

———–
Nog steeds enorm blij met mijn workshop bij Jolie. Ruim een jaar erna doe ik het trimmen nog steeds zelf met plezier! En hij geniet er zo van dat hij al liggend wordt verzorgd en vertroeteld helemaal kan genieten van alle aandacht. Zodra de trimtafel tevoorschijn komt, springt hij op! Heel erg bedankt! 

———–
Na een hele duidelijk workshop van Frank, ben ik zelf aan de slag gegaan. De eerste keer nog niet echt naar mijn zin, maar de 2e keer zeker wel. Het belangrijkste is vooral durven knippen. Ik kan iedereen deze workshop aanbevelen.

———–

Hartstikke leuk dat ze op de site komt..ben best wel trots!! Bij deze het resultaat na onze aller eerste trimbeurt:) 20170108_124239

Cas

———–
Hoi Jolie, ze ziet er netjes uit! (foto is van na de workshop).Het was enorm duidelijk en snel, had het langer verwacht. Bedankt! kato na

———–

 

Hallo Jolie, Bedankt voor de fijne workshop! We denken dat het de volgende knipbeurt ook zeker goed komt, vooral met behulp van de foto’s en de tips die je hebt gegeven! Hij is mooi geworden, we zijn er erg blij maxmee! 

 

———–
Hoi Frank en Jolie, na de workshop van Frank twee maanden geleden, gisteren hem voor t eerst zelf onder handen genomen. Zie Bink baasje koppiefoto’s. Ik vind t redelijk gelukt voor de eerste keer! Wat vinden jullie?
Met vriendelijke
Baika voor en na

 

———–

Ha Jolie, Ik vond de workshop echt ontzettend leuk! ! Hij is weer prachtig! Hij vond het heerlijk haha! ik ga het zeker proberen, ik denk dat het moet lukken! Bedankt en veel succes met de workshops! 

 

Beertje

 

———–

Hi Jolie en Frank, De workshop was erg leerzaam! Dank voor de duidelijke foto’s, die kan ik goed gebruiken als ik straks zelfstandig  ga knippen. Wat een mooi en super zacht hondje was het weer… We zijn nu een week verder en hij ziet er nog prachtig uit! Fijn weekend! Skipper na

 

 

 

———–

Super bedankt voor de workshop, je goede uitleg en tips! Ze wilde niet echt voor de foto gaan zitten, maar zo zie je in ieder geval wel het eindresultaat 

 

———–

Vandaag echt een super leuke en handige trimcursus gehad van DoodleHairDo en makkelijk zo aan huis! Echt een aanrader als je het zelf wilt gaan doen, enorm fijne uitleg gekregen en ze ziet er veel beter uit als anders van de trimster! Ik ga het in ieder geval zelf doen voortaan! Bedankt Jolie de Koning!Lizzy voor en naLuka

 

———–

Hoi Jolie! Ik heb vandaag haar voor t eerst zelf helemaal getrimd en het is me aardig goed gelukt (vind ik zelf) ook heel fijn dat ik de plaatjes erbij kon pakken die jullie nog naar me toe hebben gestuurd, zijn fijne handvatten tijdens het knippen! Ik ben heel blij dat ik de cursus heb gedaan en zal hem ook zeker aanraden bij anderen!

 

———–

Hi Jolie, Wat een nuttige workshop! Ik heb veel geleerd en het is ook geweldig om te doen! Was zo enthousiast dat ik mijn andere doodle ook heb aangepakt. Na heel even tegenstribbelen ook een voorbeeldige hond. Bleef netjes liggen en ook tijdens het knippen bleef hij mooi stil staan. Helemaal geweldig. Ik ben erg blij dat ik de stap heb genomen om het zelf te gaan doen, zonder jouw workshop had ik dit nooit kunnen doen.voor en na Murphy

 

 

———–

Goedemorgen Jolie,
Pippa
Het gaat heel goed met haar, ze ziet er prachtig uit en op straat krijgen we veel complimenten. I Bedankt! 

 

———–

Hallo Jolie,Vandaag heb ik haar voor het eerst zelf geknipt na onze workshop. Ik vond het best spannend maar het is toch goed gelukt, jou techniek is toch blijven hangen en ik heb het voor elkaar gekregen! Het is een super hond, ze stond erg goed stil dat speelde natuurlijk ook een rol. Jolie, bij deze nog hartelijk bedankt voor de leerzame workshop!Ik wens jou fijne kerstdagen en een super nieuwjaar.floris

 

———–
Goedenavond Jolie, Hij is enorm mooi geworden, moeder is er heel blij mee,lekker zacht en mooie slag,  we hebben SennaEker geen spijt van de workshop, zo als we vanmorgen al zeiden ,wij zijn mensen van de praktijk, we moeten het zien doen en dan doen wij het na. Ik denk dat wij elkaar zo steunen, dat we het zelf bij gaan houden. Heb nog een foto gemaakt voor jou plakboek. 
———–

 

Hoi Jolie, hij ziet er weer prachtig uit :) Buddy voor en na staand
Ik vond dat het trimmen goed was gegaan en kan het nu zeker zelf gaan doen!

Bedankt voor de foto’s en info! En nogmaals bedankt voor de leuke workshop!

———–

Dag Jolie, ze is heel mooi opgedroogd en heerlijk zacht!OLYMPUS DIGITAL CAMERA Ik heb een foto voor je bijgevoegd. Nogmaals bedankt voor de fijne workshop! Het was voor mij net dat laatste duwtje in de rug dat ik nodig had om het zelf te durven.

 

 

 

 

 

5 gedachten over “Ervaringen

 1. Drie weken geleden hebben mijn vriend en ik met Murphy, onze puppy van ruim vijf maanden, een trimworkshop bij Debby gevolgd. Dat was ontzéttend leerzaam en waardevol, en Murphy was onweerstaanbaar knap en zacht toen we vier uur later weer naar huis reden. Maar ik moet bekennen dat ik wel dacht: tsjonge, wat een karwei. Moeten we dat nu elke maand gaan doen?
  Inmiddels weet ik dat die tegenzin totaal ongegrond was. Gisteren hebben we Murphy voor het eerst helemaal zelf geknipt, thuis, zonder begeleiding, en het was zooo leuk! We deden er ongeveer een uurtje over en ik was echt onder de indruk van hoe makkelijk het was. En vooral: hoe mooi het resultaat. Ik had niet verwacht dat we hem zelf zó mooi in model zouden kunnen krijgen, maar het knappe koppie tegenover me bewijst het tegendeel :-)
  We zijn van plan om Murphy nog steeds een of twee keer per jaar naar Debby te brengen voor een grote beurt, maar doordat we de rest van het vachtonderhoud nu zelf kunnen bijhouden, sparen we een enorme smak geld uit. En zelf trimmen komt ook de band met je hond nog eens ten goede, dus volgens mij zijn er alleen maar voordelen. (En dan heb ik het nog niet eens gehad over de lekkere gevulde koeken die Debby voor ons had gekocht!)
  Dank je wel voor je geduld, uitleg en gezelligheid, Debby. We zijn echt megablij dat we bij je langs zijn geweest.

 2. Onze labradoodle Otis van 7 maanden werd voor de eerste keer geknipt.
  Het eindresultaat was prachtig, maar nog fijner is dat je merkt dat Otis zich heel erg op z’n gemak heeft gevoeld. Daarnaast is het contact met Denice ook laagdrempelig en fijn.
  Zeker een aanrader! Voor herhaling vatbaar, tot over +/- 8 weken!

 3. Super Workshop!
  Denice legt het heel goed uit en een techniek die heel goed te doen is en voor iedereen te leren is.
  Mijn vorige doodle ging altijd naar de trimster omdat ik dacht dat het heel lastig was maar na een jaar knip ik Nala nog steeds zelf met heel veel plezier!
  De nazorg van Denice is ook top; filmpjes, foto’s, appjes en ook zonder poespas.

 4. Nadat ik elders een hele nare trim workshop had gevolgd waar ik niets geleerd had en wat eigenlijk een trimsessie bleek waar ik mocht kijken, kwam ik in contact met Denice.
  Ze beloofde mij een leuke dag en dat ik daarna zou kunnen knippen.
  En wat werd het een leuke dag! Wat hebben we gelachen en wat was het gezellig!
  En niet geheel onbelangrijk; ik weet wat en hoe ik moet doen als ik zelf aan de slag ga.
  Denice stelt mens en hond gerust, heeft een positieve benadering in wat je doen moet, is subtiel in aanwijzingen als je het even niet weet, gaat zonder poes-pas en heel easy te werk, houd het simpel met een geweldig eindresultaat!
  Haar nazorg is geweldig met filmpjes, foto’s en geschreven tekst en is bereikbaar voor verdere vragen. Zij stelt alles in het werk zodat jij zelf je hond kunt knippen.
  Zij staat voor wat ze doet en maakt waar wat ze zegt! En daar kunnen er nog een hoop van leren.
  Denice, je bent een fantastische leuke meid, bedankt dat je er was en het mij geleerd hebt!

 5. vond de workshop super, werd heel goed gebracht en onze Rasta ziet er super uit, bedankt popel om het zelf te proberen;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>