Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Onderstaand vindt u de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op alle diensten die geleverd worden door Doodle HairDo. Wij vragen u deze voorwaarden goed door te nemen om te zorgen dat u goed geïnformeerd en goed voorbereid aan de workshop kunt deelnemen.
  • Bent u uiteindelijk toch verhinderd op de dag van de workshop? Dat kan gebeuren helaas! Zou u dit wel minimaal 48 uur van te voren willen laten weten? De afspraak afzeggen kan alleen via mail (doodlehairdo@outlook.com) of Whatsapp (Debby: 06 38 60 86 05 NB: Graag dit nummer enkel gebruiken voor afmeldingen, overig contact graag uitsluitend per mail). Bij tijdige afmelding kunnen wij wellicht nog een andere klant blij maken! Zegt u binnen 48 uur voor aanvang van de workshop af? Dan zijn wij helaas genoodzaakt de helft van de prijs aan u door te berekenen.
  • Uw Doodle dient volledig uitgeborsteld te zijn. Blijven borstelen tot de dag van de afspraak is belangrijk. Zo kan uw doodletje blijven wennen en de vacht blijft dan mooi uit de klit blijft en dus gezonder. Zo kunnen we ook de tijd gebruiken om u de juiste techniek te laten zien en leren.
  • De gecommuniceerde prijzen zijn exclusief kilometervergoeding, Deze is op basis van 21 eurocent per kilometer. Deze kosten komen boven op het tarief van de workshop. Het aantal kilometers wordt gebaseerd op de snelste route volgens Google Maps, van deur tot deur. De eerste 40 kilometer op het totaal aantal kilometers krijgt u van DoodleHairDo cadeau.
  • De betaling kunt u na afloop van de workshop, contant voldoen of via een Tikkie. Indien u kiest voor een Tikkie, vragen wij u deze in ons bijzijn direct te voldoen.
  • U hoeft geen materialen aan te schaffen voor de workshop. Wij nemen alle benodigde materialen mee. Zelf deze materialen aanschaffen? Wij kunnen u doorverwijzen naar de leverancier en sommige artikelen kunt u direct bij ons aanschaffen.
  • In uitzonderlijke gevallen kunnen wij er voor kiezen om een workshop te annuleren. Bijvoorbeeld als uw hond volledig vervilt is of in de klit zit. Hoe moet ik mijn hond uit de klit houden? Kijk het filmpje: Youtube Daarnaast kunnen wij de workshop niet door laten gaan als uw huisdier vlooien blijkt te hebben. Een andere reden kan zijn dat de gezondheid van uw Doolde niet dusdanig is dat hij een workshop van gemiddeld 3 à 4 uur aan kan of als uw hond een besmettelijke ziekte heeft (zoals giardia en dergelijke). U dient uw huisdier vooraf te controleren op bovenstaande punten. Moeten wij om één van deze redenen de workshop annuleren, dan zijn wij genoodzaakt om de kostprijs (workshop) plus reiskosten in rekening te brengen.
  • In overleg kan worden besloten om een sterk vervilte of geklite vacht, toch eerst helemaal uit te borstelen, zodat de workshop aansluitend toch door kan gaan. Dit zorgt voor veel meerwerk en kost veel tijd. Wij zullen dan ook een meerprijs van 25 euro per gewerkt uur doorberekenen. Dus duurt de workshop 4 uur (dit is de gemiddelde duur van een workshop) dan betaald u 100 euro meer..
  • Wij leren u om uw huisdier te knippen met een trimschaar. Wij gebruiken géén tondeuse. Naast het knippen leren wij u de borsteltechniek, oren uitplukken en nageltjes knippen. Ook krijgt u advies betreft de te gebruiken verzorgingsmaterialen en middelen en kunt terecht bij ons voor vragen en tips over voeding, gewicht, opvoeding en gedrag. U ontvangt na de workshop een naslagwerk per mail, zodat u altijd de belangrijkste zaken terug kunt lezen.
  • Wij vinden de kwaliteit van onze diensten belangrijk! Daarom willen wij u vragen om altijd contact op te nemen met ons, als u achteraf toch nog vragen of opmerkingen heeft. Dus schroom niet en mail ons!
Wij zien u graag tijdens uw workshop!
Met vriendelijke groet,
Denice & Debby